Podjetje JET Tools, ki je v lasti družbe JPW Industrie. Podjetje JET Tools se trudi, da bi uresničilo, in to že vse od uvedbe naših izdelkov pred več kot 50 leti. Ker orodja JET Tools uporabljajo proizvodni strokovnjaki v obratih, strojnih delavnicah in delavnicah po vsej ZDA, smo vedeli, da lahko enako kakovost in zanesljivost zagotovimo še eni zelo pomembni stranki – vam.

ZGODOVINA ORODIJ JET
Podjetje JET je začelo kot majhen trgovec z ročnimi verižnimi dvigali in vozički, ki jih je prodajalo v eni sami trgovini s strojno opremo v mestu Tacoma v zvezni državi Washington. Z leti je JET prodajal vse od električnih verižnih dvigal do zračnih dvigal. V 70. letih prejšnjega stoletja je JET predstavil celotno linijo industrijskih zračnih orodij in izdelkov za ravnanje z materialom, ki so vključevali lomilce za tlakovanje in tampone za zasipavanje ter viličarje.

V začetku 80. let, ko je JET še naprej rasel, so izdelki za obdelavo kovin postali osrednja poslovna linija. Pet let pozneje je JET predstavil kategorijo izdelkov za obdelavo lesa, s čimer je zaokrožil največji nabor kategorij izdelkov pod eno blagovno znamko. JET je bil pionir na področju uvoza, saj je sodeloval s tujimi dobavitelji. S ponosom lahko rečemo, da še vedno poslujemo z enim od naših prvotnih dobaviteljev. V devetdesetih letih je JET iz uvoznika visokokakovostnih strojev in orodij postal oblikovalec in proizvajalec lastnih izdelkov po strogih specifikacijah. Imamo strokovno ekipo inženirjev v ZDA in v tujini ter vrhunsko dobavno verigo, ki zagotavlja hitro dobavo kakovostnih izdelkov.

Z leti so se naše barve spreminjale od modre, zelene, oranžne in nazadnje bele, ki jo danes vidite na večini naših izdelkov. Naše linije izdelkov so se povečale, distribucijski centri so se razširili, vendar je ena stvar ostala enaka. JET še vedno nosi isto sporočilo o kakovostnem izdelku z najboljšimi lastnostmi in prednostmi v svojem razredu izdelkov, obenem pa zagotavlja odlične storitve.

  • Razvrstitev
    ...
Close Voziček
Close

Close
               Kategorije
error: